Smart – stik

Prijazno staranje doma v svojem stanovanju pod nadzorom!

Družbene tendence in tudi želja večine starostnikov je, da čim dlje bivajo v domačem okolju, v krogu svojih sorodnikov. Vendar pa so razširjene družine danes že redkost. Prevladujoča oblika današnjega družinskega bivanja je namreč dvogeneracijska, vedno več pa je tudi enodružinskih družin in individualnih gospodinjstev. Zaradi vse večjih stroškov povezanih s staranjem, smo z našim sistemom SMART-STIK in spremljujočimi primernimi ukrepi omogočili starostnikom, da čim dlje ostajajo v okrilju doma.

ponujamo vam dva paketa smart- stik.

  • Paket standard: Paket standard je namenjen za nadzor varovanca brez večjih zdravstvenih težav ali kroničnih obolenj. Mesečna naročnina znaša 29,90 €/ mesec
  •  Paket nadstandard: Paket nadstandard je namenjen za nadzor varovanca, ki potrebuje  redne dnevne aktivnosti ob določenih urah (demenca, v času omejene gibljivosti, kronične bolezni, diete…). Za aktivnosti varovanca poskrbimo mi in ga pokličemo preko  SMARTCOM komunikatorja in ga opomnimo na njegove dnevne aktivnosti. Mesečna naročnina znaša 49,90 €/ mesec

Cena namestitve naprave v stanovanje in zagon sistema znaša 670,00€ z DDV ( lahko se odločite za plačilo na 24 obrokov 33,20 €/ mesec).

Nameščena oprema ne predstavlja nikakršnega posega v navade uporabnika. Ni nadzorovanja preko kamere in ohranja intimo varovanca. Povezava poteka preko mobilnega omrežja.  S pomočjo mobilne aplikacije lahko v realnem času spremljate ključne aktivnosti. Sistem omogoča zaznavanje odstopanj od normalnih aktivnosti in vedenja.

Za več informacij o napravi pa se obrnite na naš e-poštni naslov ali pa nas pokljičite po telefonu.

Tel.: 041/690-226

01/432-72-82

E-pošta: valor.doo@gmail.com

Naprava SMART-STIK

Naprava SMART-STIK

Posted in Neuvrščeni.